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남부하이부시(Southern highbush)

팔메토(Palmetto)

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팔메토(Palmetto)

남부하이부 블루베리(Southern Highbush Blueberry)

 

팔메토(Palmetto)

 

 

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팔메토(Palmetto)

 

‘Palmetto’ was selected as a single plant in 1985 at the Coastal Plain Experiment Station in Tifton, Ga. from a cross of ‘US-158’בTH-157’. ‘US-158’ is an F1 hybrid of ‘FL-4-B’ (V. darrowi) and a highbush blueberry (V. corymbosum). ‘TH-157’ was derived from a cross of highbush blueberry and ‘FL 63-4’, a complex hybrid of complex parentage. ‘Palmetto’ is a hybrid containing mostly V. cornymbosum with a small amount of V. darrowi. None of the lines used to produce this selection are patented. ‘Palmetto’ has been tested in a planting at Alapaha, Ga. since 1992, and was planted in other locations beginning in 2001. From a comparison with the popular variety ‘Star’ (U.S. Plant Pat. No. 10,675) at 3 locations in Georgia and one location in Mississippi, ‘Palmetto’ appears to be as widely adapted as ‘Star’.

The new variety has been asexually propagated on many occasions since 1985 by softwood cuttings. It roots readily from softwood cuttings and in all cases the clones propagated from cuttings have maintained the vegetative and fruit characteristics of the original selection.

(‘팔메토’는 1985년 미국 티프턴 해안평야 실험장에서 ‘US-158’×’ 십자가에서 단일 식물로 선정되었다.TH-157′. ‘US-158’은 FL-4-B(V. darrowi)와 하이부시 블루베리(V. corymbrium)의 F1 하이브리드이다. ‘TH-157’은 하이부시 블루베리와 복잡한 부위의 복합 혼종인 ‘FL 63-4’의 교잡에서 파생되었다. ‘팔메토’는 대부분 V. cornymbosum을 포함하고 있는 잡종이다. 이 선택 항목을 생성하는 데 사용된 라인 중 특허받은 라인은 없습니다. ‘팔메토’는 1992년부터 미국 가주 알라파하의 한 식물에 시험되어 2001년부터 다른 곳에 심어졌다. 인기 있는 품종인 ‘스타’와 비교한 결과입니다. 10,675호)는 조지아 주의 3개 지점과 미시시피 주의 1개 지점에서 ‘팔메토’를 ‘별’만큼 광범위하게 개조한 것으로 보인다.이 새로운 품종은 1985년 이후 소프트우드 컷팅에 의해 여러 번 성적으로 전파되었다. 그것은 연목재에서 쉽게 뿌리를 내렸고 모든 경우에 있어서 자르기에서 전파된 복제는 원래의 선택에서 식물과 과일의 특성을 유지해왔다.)

 

 

Variety: Palmetto

Chilling requirement: 400 hours to 450 hours.

Bloom time: Blooms early March.

Ripening period: Ripens early to late May.

Plant yield, vigor and growth habits: Plants are productive, vigorous, and have an open spreading growth habit with narrow crowns.

Berry qualities: Berries are small to medium size, with medium color, good scar, firmness and mild flavor.

Breeding history: Released jointly by the University of Georgia and the United States Department of Agriculture-ARS In 2003; patented.

 

저온요구시간: 400시간에서 450시간.

개화시기: 3월 초 Blooms.

숙기: 5월 초부터 5월말까지.

식물의 생산력, 활력, 성장 습관:

식물은 생산적이고, 활달하며, 좁은 관을 가진 개방적인 확산 습관을 가지고 있습니다.

베리 품질: 베리의 크기는 작거나 중간 정도이며, 중간색, 좋은 흉터, 견고함, 그리고 부드러운 맛이 있습니다.

번식사: 2003년 조지아대학과 미국 농무부가 공동으로 출시한 특허.

 

 

# 팔메토(Palmetto) 에 대한 사진이나 개발이력.. 기타 품종정보가 있으시면 댓글로 달아주세요..

잘못된 정보도 정정댓글 바랍니다. 여러분의 정보력이 블루베리연구모임 카페의 정보력 됩니다.

 

※블루베리의 재배에 있어서는, 해당품종의 설명은 실제로 재배 지역의 차이와 재배자의 환경을 고려한 후에 특징을 비롯한 정보의 수정이 반드시 필요하다고 봅니다.그렇기 때문에.. 위의 정보가 모든사람에게 적용되는 일률적인 정보는 아니며.각자 참고만 하시고 그에대한 해결책과 재배환경은 각자 해결해야 할 몫이라고 생각합니다.^^

 

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